tiistai 8. joulukuuta 2009

Jalat alle

Alkaa olla hetket, jolloin KNAM saa kaivaa akkuporakoneen kaapista ja ruuvata pentulaatikon seinämiin korotuspalat kiinni. Kakaralauma kun alkaa nyt nousta jaloilleen ja liikkumaan ihan todenteolla.

Eilenillalla tuli tarkkailtua vähän tarkemmalla silmällä taas pentuja ja heidän touhujaan. Pentujen silmät ovat alkaneet aueta ja katsekontaktiakin tuli otettua muutaman kanssa, saipa KNAM pari lipaisua nenänsä päähän kiitokseksi pikku rapsuttelusta.

Ja koska maailma näyttää seisaalteen kovin erilaiselta ja mielenkiintoiselta, niin pennut ovat nyt sitten alkaneet nousta jaloilleen ja ensimmäisiä, haparoivia askeleita on alettu ottamaan. Tosin usein kävely-yritykset päättyvät kupsahtamiseen kyljelleen, mutta viikonloppuna uskoisin menon olevan jo melko villiä...

Ja kuinka upeita nuo ovatkaan! Mahtavan värisiä, aktiivisia ja innokkaita pentuja, joista tulee olemaan omistajilleen vielä todella paljon iloa!

Teidän,

KNAM

PS. Pahoittelu teille, uskolliset lukijani, mutta vaimo ehti laittamaan uusia kuvia ensin. Jos minä sitten keksisin teidän lepyttämiseksi jotain muuta, pysykää taajuudella!

2 kommenttia:

Maud kirjoitti...

Olet ahkerampi kertomaan pentujen edistyksistä kuin Sari, vaikka hän on laittanut nyt enemmän kuvia esille :)
Kiva kuulla että pennut ovat jo jaloillaan, siitä se lähtee, ja meno tulee parin viikon päästä olla melkoinen! Mutta siinä vaiheessa ovat pennut varmasti jo siirtyneet pentulaatikosta pentuhuonetta valloittamaan :)
Olisi todella kiva saada nähdä enemmän kuvia... vink, vink....

Kati kirjoitti...

Hauska lukea sun juttujasi :) Ihania uutisia... Vilinää ja vilskettä luvassa :)