maanantai 1. maaliskuuta 2010

-1

Lauantaina Börje pääsi uuteen, omaan kotiinsa. Hyvään kotiin pääsikin. Kotimatka oli kuulemma mennyt mukavasti ja sopeutuminen uusiin ympyröihin alkoi reippaalta nuorelta mieheltä oikein hyvin.

Mutta monta on vielä lähtemättä, syystä jos toisesta. Lähipäivinä pitäisi seuraavan sankarin lähteä maailmalle ja muut seuraavat perässä, mutta vielä ei tunnu siltä, että yksikään pentu olisi minnekään mennyt.

Viikonloppuna vietettiin melko paljon laatuaikaa pentujen kanssa. Harjoiteltiin hihnassa kävelyä, kirmailtiin pitkin koira-aitausta, pissailtiin pitkin olohuonetta ja sosialisoiduttiin muun lauman kanssa. Vanhukset tosin vähän karsastavat tuota nuorta intoa ja pyrkivät linnoittautumaan johonkin rauhalliseen nurkkaukseen.

Menoa ja meninkiä siis riittää edelleen.

Lauantaina avataan sitten tämäkin näyttelyvuosi kun vaimo suunnistaa Kaarinaan. Eilen suunnittelin ääneen tulevan viikonlopun touhuja tyttöjen kanssa kunnes vaimo yhdellä lauseella täytti koko tulevan viikolopun.

"Pentuja täytyy totuttaa hihnoihin."

PS. KNAM nyt myös Twitterissä: http://twitter.com/Laskos

2 kommenttia:

Maud kirjoitti...

KNAM:in elämä on rankkaa :) Mutta ehkä viikonloppuun ohjelmaan mahtuu jotain niistä tyttöjen kanssa suunnitelluista jutuistakin, hihnaharjoittelujen lisäksi?

Voin hyvin kuvitella miten vauhdikasta teillä on :)

Laskos / KNAM kirjoitti...

Eiköhän me jotain muutakin keksitä, jos vaikka ehtis käymään Särkänniemessä akvaariossa. Tai edes pulkkamäessä.