lauantai 28. marraskuuta 2009

Päivän järjestelyt

Normaali viikonloppu meidän perheessä taas menossa.
Lauantaina lapset herätti KNAM:n huutamalla nälkäänsä, tästä alakertaan ja herättämään sohvalla (!) nukkuvaa vaimoa joka alkoi tsekkailemaan että meidän kaikilla 16 afgaanilla on asiat hyvin. Itse väänsin aamupalaa perheelle (leipää, muroja, jugurttia, kahvia, pullia). Sitten menin siivoamaan salongin koska vaimolle tuli pari asiakasta, tällä välin vaimo pakkasi lasten tavarat koska lapset menevät yökylään siskolleni. Parhaillaan pidän muutaman minuutin taukoa kunnes alan pakkaamaan omat erotuomaritavarani sillä edessä on iltapäivällä tuomarointihetki maakunnassa.

Tuomarointien jälkeen kotiin ja jos virtaa riittää niin lähdemme sitten vaimon kanssa elokuviin, ensimmäistä kertaa ehkä vuoteen, pariin. Tuomarointini aikana vaimo hoitaa koiralaumaa (ruokkii, ulkoiluttaa, ym.).

Illalla kaadumme luultavasti heti elokuvien jälkeen unten maille, minä sänkyyn ja vaimo sohvalle koska hän ei malta pysyä kaukana pennuista. Jos vaikka tulee joku hätä niille.

Huomenna sitten haetaan lapset takaisin ja siivoillaan, käydään ehkä ulkona (jos ei ihan kaatamalla sada), kirjoitetaan kirjeitä joulupukille ja tehdään pipareita.

Kunnes koittaa maanantai.

Teidän,

KNAM

Ei kommentteja: