perjantai 18. heinäkuuta 2008

Lenkkiseurantaa

Oli ihan pakko palata tuohon alla mainitsemaani Sports Tracker ohjelmaan. Nyt tuossa oikeassa reunassa näkyy tuollainen ns. widget, josta pystyy katselemaan minun kuntoiluitani. Käytännössähän tämä tarkoittaa lähinnä koirien ulkoilutuslenkkejä.

Pienenä huomiona sellainen, että noiden karttojen satelliittikuvat ovat melko heikkoja eli kannattaa vaihtaa sieltä oikeasta yläkulmasta karttanäkymään.

Tällä hetkellä tuolta löytyy vain 3 harjoittelulenkkiä (2 Ruotsista ja yksi ihan tästä kotinurkilta ja vaillinaisena sekin), mutta tarkoitus olisi nyt ainakin iltalenkeistä saada kaikki mahdollinen data ylös. Ja hienointa tuossa koko hommassa on se, että tuohon pystyy liittämään esim. kuvia matkan varrelta (kuten yhdessä Ruotsin lenkissä jo onkin). Samoin kuljettu matka ja otetut askeleet rekisteröityvät tuonne.

Eli kun olen kuuden koiran kanssa lenkillä, rokki raikaa puhelimesta korville, pupu tulee nurkan takaa esiin, niin minä kaivan luonnollisesti siinä samalla puhelimen taskusta ja otan kuvan, jotta saadaan lukijoille ikuistettua mahdollisimman tarkasti lenkkien tapahtumat :)

Täytyypä tästä lähteä sitten kohtapuoleen lenkille, jotta saadaan uutta dataa ihmeteltäväksi.

Niin ja jotta tämä olisi oikein hienoa, niin lenkkitiedot päivittyvät reaaliaikaisesti eli periaatteessa sitä mukaa kun minä matkaa taitan niin tuosta oikealta näkee missä liikun!

Teidän,

KNAM

PS. Jos joku muu nyt innostuu tästä, niin kerron mielelläni lisää kuinka moisen saa käyttöön/toimimaan. Palvelu on ihan ilmainen, mutta vaatii sopivan puhelimen (esim. Nokia N95 tai mikä tahansa muu N-sarjalainen kunhan on tarvittaessa erillinen GPS-palikka).

1 kommentti:

SweFinnDe kirjoitti...

ROFL - Huomaa että KNAM:lla on uusi lelu...HAHA... No, hyvä toisaalta jos tämä inspiroi tekemään pidempiä iltalenkkejä ;)
T: Vaimo